IMG_0017.JPG
Grayscale on Transparent.png

¿ QUE SIGNIFICAN REALMENTE


VERDE, NATURAL, CLEAN, VEGANO


Y ORGÁNICO EN BELLEZA?

En OMNIA abrazamos el cambio a la nueva línia vegana

VERDE: En el mundo actual se ha convertido en sinónimo de "natural". Pero lo que realmente significa es que los productos contienen ingredientes "puros" que se encuentran en la naturaleza.

CLEAN: Lo mejor de la ciencia y la naturaleza: eficacia y ética. Apoyándose en sus connotaciones de "pureza", el concepto surge de la creciente demanda de cosmética universalmente responsable, seguros y eficaces con el consumidor, pero también con el planeta.

VEGANO: Simple y llanamente, vegano significa la ausencia de ingredientes de origen animal. Los más utilizados en cosmética capilar son algunas variantes de la queratina y el colágeno, que se pueden reemplazar con alternativas de origen vegetal.

ORGÁNICO: Implica que los ingredientes se cultivan en suelono modificado genéticamente, sin herbicidas, fertilizantes sintéticos y demás.

BIENVENIDOS A LA NUEVA ERA "CLEAN BEAUTY" 

COLORACIÓN VEGANA

INSPIRADA EN LA NATURALEZA,LA NUEVA COLORACIÓN VEGANA QUE  EQUILIBRA RESULTADOS CON SOSTENIBILIDAD, COLOR CON RESULTADOS COSMÉTICOS Y TECNOLOGÍA CON ORIGEN NATURAL.

 

COLOR BELLO, DE LARGO DURACIÓN Y LLENO DE VIDA

 

COLOR + LAVADO + BRUSHING= 26.90€

IMG_0018.JPG

RITUALS

 

talasSoterÀpia 

eksperience-3.jpg

RECONSTRUCCIÓ

EKSPERIENCE RECONSTRUEIX EL RITUAL DE BELLESA

Tractament professional formulat amb ingredients que ajuden a reconstruir la fibra capil·lar.

RESERVAR
IMG_0019.JPG

IMPULS

CÒCTEL EKSPERIENCE

Un còctel multivitamínic de farciment i enfortiment del tractament capil·lar.

RESERVAR

INTRODUCCIÓ D'UNA NOVA EKSPERIÈNCIA CAPIL·LAR™.

El món ràpid en què vivim i els nostres hàbits de vida moderns dificulten trobar l'equilibri perfecte per a tots els aspectes de la nostra vida, el que ens porta a prendre decisions quotidianes que afecten la nostra salut i, en definitiva, el nostre cabell.

A l'hora de cuidar els nostres cabells, ens hem acostumat a tractar-lo només cosmèticament, confiant en les correccions ràpides del cabell. Donen la impressió de cabell brillant i saludable, quan en realitat, només ofereixen resultats instantanis, superficials, no tractant el cabell des del nucli.

És l'hora d'un enfocament diferent per tractar el cabell. Descobreix una nova i holística presa de la bellesa del cabell.

Us presentem Eksperience™, el primer ritual capil·lar de talassoteràpia com a enfocament diferent de la cura del cabell.

LA SAVIESA DEL MAR A LES TEVES MANS.

L'eksperiència™ neix de la talassoteràpia,que implica l'ús de l'aigua de mar i altres ingredients marins,a causa de la seva abundància de propietats, com a forma de teràpia.

Va convertir tota la saviesa del mar en rituals de bellesa de benestar per al cabell i el cuir cabellut,oferint resultats extraordinaris que es poden portar al següent nivell per les vostres pròpies mans.

Des de fa més de 20 anys investiguem la vasta i extraordinària abundància del mar i, fruit del nostre avançat enfocament científic, seleccionem i extraiem meticulosament ingredients marins rics i actius per fer més eficaços les nostres fórmules, que tracten, nodreixen i reposen el cabell i el cuir cabellut.

MAR, CIÈNCIA I SENTITS...

El SEA es troba al cor d'Eksperience™ amb el Complex Aquamaris:una barreja exclusiva d'aigua de mar pura i ingredients marins.

Complex Aquamaris formulat amb:

  • Aigua de font marina noirmoutier,rica en oligoelements i sobrant del fons marí a una temperatura constant de 14ºC, assegurant que les seves propietats beneficioses es mantinguin actives i inalterades.

  • Fucus vesícules algues i proteïna d'actina per ajudar a la distribució del Complex Aquamaris sobre el cuir cabellut i el cabell.

  • Algues específiques,riques en enzims, proteïnes, minerals i vitamines, per a cada tractament diferent d'Eksperience™.

La CIÈNCIA està present en tots els productes de la gamma Eksperience™ així com en la naturalesa, cada ingredient funciona en perfecta harmonia entre si i es demostra segur d'utilitzar i extraordinàriament eficaç.

Els SENTITS es desperten amb cada Eksperience™ rituals de bellesa específics per a la brillantor del cabell, l'alimentació, la reconstrucció i la hidratació. Tots ells involucren tots i cadascun dels nostres sentits, amb la finalitat de restaurar la sensació d'equilibri i benestar del client alhora que milloren l'eficàcia dels nostres tractaments capil·lais.

... I SOSTENIBILITAT

Hem treballat per augmentar la nostra consciència i reduir el nostre impacte en el medi ambient,per això utilitzem paper certificat per FSC de boscos sostenibles i gestionats èticament i font de plàstic i vidre reciclable per a les nostres ampolles. Aquests són només alguns dels passos que hem fet com a part del llarg viatge que ens agradaria emprendre juntament amb vosaltres com a resultat del nostre profund respecte per l'oceà i el planeta.

3b7406df-7fab-4315-a988-59edc765789c.jpg